Tarikh Berita: 23-07-2018
Tajuk berita: Program Taklimat Pelaksanaan Mesyuarat Agung Khas Pencalonan Dan Pemilihan Anggota Jawatankuasa Kariah Bagi Masjid Di Negeri Selangor
Isi Kandungan: Bahagian Pengurusan Masjid dengan kerjasama Unit Pengurusan Masjid Daerah akan melaksanakan program tersebut bermula 21/9/2018- 18/8/2018 ini di setiap daerah bagi memberi penerangan dan taklimat berkaitan pelaksaan mesyuarat agung khas pencalonan dan pemilihan anggota jawatankuasa kariah bagi di seluruh negeri Selangor yang akan bermula pada 18 Ogos 2018 hingga 15 Oktober 2018. Pelantikan anggotajawatankuasa kariah yg baru bagi semua masjid akan bermula berkuatkuasa pada 1 Januari 2019- 31 Disember 2021. Moga perjalanan mesyuarat tersebut dapat dilaksanakan dengan aman dan teratur dan ahli kariah dapat membuat pilihan yang terbaik bagi memikul amanah menjaga rumah Allah di Negeri Selangor.

Arkib Berita